VORMSELCATECHESE PAROCHIES GROOT-GAVERE

INSCHRIJFAVOND EERSTE COMMUNIE EN VORMSEL 2022

De inschrijfavond voor de nieuwe kandidaten voor de eerste communie en het vormsel 2022 gaat door in de kerk van Gavere op donderdag 30 september 2021 vanaf 19 uur.  Alle ouders ontvangen daarvoor thuis een uitnodiging samen met een inschrijfformulier. Vul dit formulier op voorhand thuis in en breng het de avond zelf mee.  Blanco formulieren zijn ook beschikbaar maar dan breng je best zelf een balpen mee om het alsnog in te vullen. Mocht je die avond verhinderd zijn dan mag je ook iemand afvaardigen. De kinderen hoeven daarbij niet aanwezig te zijn.

Je ontvangt die avond een infoblad met uitleg en verloop van deze beide mooie momenten in het leven van je kind(eren). Uiteraard dragen is het dragen van een mondmasker verplicht!  Welkom!

DATA EERSTE COMMUNIE EN VORMSEL 2021

De eerste communies gaan door in de kerk van Asper op zaterdag 18 september 2021 om 15 uur en in de kerk van Gavere op zondag 19 september 2021 om 10 uur.

De vormselvieringen gaan door in de kerk van Asper op zaterdag 25 september 2021 om 16 uur en in de kerk van Gavere op zondag 26 september 2021 om 10 uur.