PAROCHIEBLAD NAZARETH – EKE

PAROCHIEBLAD NIET ONTVANGEN – WAT TE DOEN ?

B POST laat aan Halewijn weten dat door personeelstekort de uitreiking van het parochieblad vertraging oploopt. Ze proberen deze voor Kerk & Leven te beperken tot 1 dag vertraging.

Kerk & Leven niet of te laat ontvangen? Of liep er iets anders mis? Meld het dan zo snel mogelijk. Bij voorkeur op woensdag of donderdag nadat de post bedeeld werd en Kerk & Leven er niet bij was.

Dit kan op verschillende manieren:
Bel of mail naar 09/385 85 31 of dewildepeil@skynet.be . Geef daarbij steeds uw naam en adres op en wij doen onmiddellijk het nodige om het nummer te laten nasturen. Opgelet: dit kan enkel voor het laatste nummer van het parochieblad.

Ga naar: www.kerkenleven.be/form/kerk-leven-niet-goed-ontvangen
Vul daar alle gegevens in. Het editienummer is 2222, uw abonneenummer en adresgegevens vindt u rechts bovenaan op een vorig parochieblad. Ook hier kan u enkel het laatste niet ontvangen nummer van het parochieblad laten nasturen.
Wil je het graag zelf doen, maar vind je nergens je abonneenummer? Bel hiervoor dan gerust naar 09/385 85 31 en wij helpen u verder.