MARIALE OMMEGANG NAZARETH

Op zondag 08 september 2019 om 14.30 u. gaat onze jaarlijkse Mariale Ommegang uit.
De plechtige ommegang begint in de kerk om 14.30 u. en eindigt in de kerk rond 16.00 u. Tijdens de rondgang langs de kapelletjes worden de blijde, droeve en glorievolle mysteries overwogen en wordt de Rozenkrans gebeden.
Deze gebedstocht wordt besloten met het Lof, waarin wij Jezus, de Middelaar tussen God en de mensen, loven, danken en om zijn zegen vragen.
Het parcours van deze Mariale Ommegang is ongeveer 5 km.

Gelijktijdig aan de Ommegang, vindt in de kerk een gebedsviering plaats voor de mensen die de Ommegang niet meer kunnen meestappen.
Net zoals buiten, worden ook in de kerk de 15 mysteries van de Rozenkrans overwogen en wordt de Rozenkrans gebeden. Tussendoor wordt er ook gezongen.

Nadien zijn jullie allen uitgenodigd in Het Centrum achter de kerk voor een gezellige babbel met een koffie en éclair.

Opgelet: zoals vorig jaar reeds aangekondigd, wordt er vanaf dit jaar vanwege de hoge kostprijs, GEEN bus meer ingelegd.

• Voor alle info:
    Pastoor Guy: 09/385 42 40