HERNIEUWEN ABONNEMENTEN KERK & LEVEN 2021

KERK EN LEVEN PAROCHIES EKE EN NAZARETH.

Heel wat van onze vrijwilligers zijn in de afgelopen weken op baan geweest.
Sommigen onder hen hebben even aangebeld en u de mogelijkheid gegeven om contant te betalen. Anderen hielden het liever veilig en staken het overschrijvingsformulier in jullie bus.

Mensen die hun abonnement op het parochieblad willen verlengen, stellen dit best niet te lang meer uit. Om zonder onderbreking in 2021 uw parochieblad te ontvangen, betaalt u best vóór 15 november 2020.

De prijs voor 2021 is EUR 43 voor een gewoon abonnement en EUR 45 voor een steunabonnement.
Mensen van buiten de parochie en diegene die gewoon zijn om rechtstreeks over te schrijven, mogen dit doen op rekening: BE57 8905 0411 9135 o.n.v. PAROCHIEBLAD NAZARETH-EKE

KERK EN LEVEN – GAVERSE PAROCHIES.

Het herabonneren voor het parochieblad voor 2021 is van start gegaan.
Ook dit jaar heeft iedere abonnee een overschrijvingsformulier in de brievenbus ontvangen. Wie dit wil mag uiteraard nog steeds contant betalen aan één van onze medeverantwoordelijken van de parochieploeg of voor en na de vieringen in de sacristie. 

‘Blijf verbonden’ is niet toevallig het jaarthema voor ons parochieblad ‘Kerk en Leven’. Het is een warme oproep aan iedereen om, vooral nu onze vrijheid beperkt is, elkaar niet los te laten. Met het parochieblad ‘Kerk en Leven’ werken we met z’n allen week na week aan meer verbondenheid. De band tussen mens en God, maar net zo goed tussen mensen onderling, binnen en buiten de eigen geloofsgemeenschap is nog nooit zo belangrijk geweest.

De prijs voor 2021 is 40 euro voor een gewoon abonnement en 42 euro voor een steunabonnement.
Mensen van buiten de parochie en diegenen die gewoon zijn om rechtstreeks over te schrijven, kunnen dit doen op rekening BE19 4462 5962 7112 met de vermelding ‘abonnement parochieblad Groot Gavere 2021’.

Achteraan in onze beide kerken zullen eveneens blanco overschrijfformulieren liggen.  Neem, eens de kerken terug toegankelijk zijn, gerust een formulier mee voor jezelf of iemand anders.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.