BROEDERLIJK DELEN – VRIJWILLIGERS GEZOCHT

De campagne van Broederlijk Delen steunt dit jaar de boeren in Guatemala.

In Guatemala vechten veel gezinnen tegen honger. Ze hebben nochtans niet veel nodig om van te leven. Met grond, landbouwmaterialen en de juiste opleiding help jij een gezin genoeg eten op tafel te zetten.

Voor 24 EUR help je de boeren aan eigen grond door te investeren in het nodige juridische en politieke werk.
Voor 56 EUR zorg je ervoor dat een gezin, naast eigen grond, ook zaden, planten en materiaal om groenten en fruit te telen krijgt.
Voor 98 EUR schenk je de boer bovenop de eigen grond en planten de nodige opleidingen om zijn oogst en inkomsten te verbeteren.

Maar… wij kunnen dit niet alleen!
Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven deze boeren aan een beter leven te helpen, hebben we ook jouw hulp nodig, want ieder jaar haken er wegens ouderdom of gezondheidsproblemen een aantal vrijwilligers af.

Hiervoor vragen wij 1 à 2 uurtjes van jullie vrije tijd.
Wij zoeken mensen met het hart op de juiste plaats die begin maart de flyer van Broederlijk Delen en een overschrijvingsformulier in iedere bus van Nazareth en Eke willen steken. (Jullie hoeven op geen enkel moment aan te bellen zoals bij de huis-aan-huis actie vroeger in Nazareth)

Wil je ons graag helpen? Neem dan voor Nazareth contact op met Geert De Jans op 0497/87.69.87 of geert.de.jans@skynet.be of Greta Peil op 09/385.85.31 of dewildepeil@skynet.be  Voor Eke mag je bellen naar Kathy Wellems op 09/385.83.23 of kathy.wellems@gmail.com

We hopen tevens te mogen blijven rekenen op onze vaste vrijwilligers van de vorige jaren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.