VORMSELCATECHESE PAROCHIE EKE

VORMSELCATECHESE  ST.AMANDUS EKE.

Gelieve zich eerst aan te melden bij de pastoor of de catecheseverantwoordelijke. De  inschrijving voor de catechese 2017-2018 gaat door in de eetzaal van de vrije basisschool, Steenweg, 52, te Eke.

Op vrijdag 23 juni van 18.00u tot 20.00u en op zaterdag 24 juni  van 9.00u tot 11.30u

Mee te brengen bij de inschrijving:

*Trouwboekje.

*Bewijs van catechese volgen op school. ( Indien geen katholiek onderwijs wordt  gevolgd.)

*Uw adres en naam van de parochie waar u woonde ‘toen uw kind gedoopt werd.’:

indien het doopsel niet vermeld  staat in je trouwboekje, gelieve een doopattest  mee te brengen. Dit attest kan je aanvragen bij de pastoor van de parochie waar je kind gedoopt is.

*Dit alles organiseren brengt ook onkosten met zich mee, zoals de verzekering, drukwerk voor de bijeenkomsten en de vieringen,

Daarom vragen we bij inschrijving, een bijdrage van 30 euro.

(Gelieve het juiste bedrag van 30 euro mee te brengen. )

Contactpersonen:

pastoor Guy Claus  tel. 09/ 385.42.40  mailadres : guy.claus2@telenet.be

catecheseverantwoordelijke Vanmeirhaeghe Hilde : gsm.nr. 0497.85.67.10   mailadres: hvanmeirhaeghe@skynet.be