MARIALE OMMEGANG OP 8 SEPTEMBER

We nodigen alle parochianen van Eke en Nazareth en van alle parochies van ons bisdom en alle Mariavereerders van waar ook,  vriendelijk uit om met velen biddend mee te gaan in de jaarlijkse OMMEGANG op zaterdag 08 september 2018, het geboortefeest van Maria, patrones van onze kerk.

De Mariale Ommegang vertrekt om 14.30 u. in de kerk.
We bidden tot O.-L.-Vrouw van Nazareth: voor onze parochiegemeenschappen, voor onze gezinnen, voor persoonlijke intenties en vragen, voor de vrede in onze kleine en grote wereld.

Er is een hoogmis t.e.v. O.-L.-Vrouw van Nazareth op zaterdag 08 september 2018 om 9.00 uur. Alle Maria-vereerders van waar ook zijn welkom.

Dank bij voorbaat aan alle medewerk(st)ers en vooral ook heel veel dank aan al die mensen, die de kapelletjes van de Ommegang doorheen het jaar onderhouden en op de dag van de Ommegang mooi versieren.

Ter gelegenheid van de ommegang van zaterdag 08 september 2018 zal een bus vertrekken aan C.C. Het Centrum voor de mensen die moeilijk al stappend kunnen meevolgen.

NIEUW DIT JAAR: De instapkaartjes voor de bus verdwijnen. Een plaatsje op de bus kost nog steeds 1 EUR en wordt (telefonisch) gereserveerd bij Frida Dhont, Stropstraat 2 of tel. 09/385 64 23. U betaalt pas de dag zelf aan de verantwoordelijke op de bus.

Net als vorig jaar zal er na de ommegang gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten in het CC Het Centrum. We genieten er van lekkere éclairs en een kop koffie.