MARIA LICHTMIS VORMELINGEN EN PAS GEDOOPTEN IN DE PAROCHIE GAVERE

Op 2 februari viert de christelijke geloofsgemeenschap het Feest van de Opdracht van de Heer beter bekend onder de volkse benaming “Maria Lichtmis”.
Het is de gewoonte dat bij deze gelegenheid in de weekendeucharistie onze vormelingen Jezus heel speciaal als het ware Licht verwelkomen in hun jonge leven en beloven in Zijn voetspoor te gaan.

In de namiddag is er dan traditiegetrouw de kinderzegen voor de allerkleinsten. Alle ouders en familie wiens kindje(s) tijdens het voorbije jaar van februari 2019 tot februari 2020 werd(en) gedoopt worden daartoe uitgenodigd. Wij zorgen voor een goed verwarmde en mooi versierde kerk met kleurrijke ballonnetjes en de er bij horende heerlijke pannenkoeken. Wees daartoe welkom.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.