KERSTCONCERT SINGELEKE KOOR

Het is weer die tijd van het jaar: het wordt kouder buiten, de dagen worden steeds maar korter. Gelukkig gaan de kerkdeuren van Eke zondagavond 22 december 2019 wagenwijd open voor iedereen die zichzelf wenst te verwarmen met prachtige muziek. Bekende en minder bekende kerstdeuntjes passeren de revue. Het is niet alleen uzelf die u verwarmt door te komen genieten van Singeleke’s klanken, maar ook de harten van de leden van het contactkoor “Nu en Strackjes”. Dit is een koor voor bewoners van het woonzorgcentrum “capenberg oxaco center Huize Stracke vzw” met dementie, begeleid door familieleden, vrijwilligers en professionals. Aangezien wij zelf een koor zijn, weten we hoe goed samen zingen is voor een mens en daarom hebben we besloten alle opbrengsten aan “Nu en Strackjes” te doneren. We heten u graag van harte welkom om de dagelijkse beslommeringen even achter u te laten en u helemaal te laten onderdompelen in de zoete harmonieën van Singeleke Koor.

Datum: 22-12-2019

Tijd: deuren: 19.15 u. – start: 19.30 u.
Locatie: Sint-Amanduskerk Eke
Tickets zijn te reserveren via: http: //www.singelekekoor.be/tickets/
of gewoon aan de kassa voor 5 euro