CORONAVIRUS EN ALLERHEILIGEN – BELANGRIJKE UPDATE! VOOR DE PAROCHIES ASPER, EKE, GAVERE EN NAZARETH.

Door het inperken van het aantal gelovigen tijdens een eucharistieviering van 200 naar 40, hebben we noodgedwongen de beslissing moeten nemen om vanaf heden alle weekendvieringen op te schorten.

Jammer genoeg vallen de vieringen van Allerheiligen hier ook onder.De families van onze overledenen sedert Allerheiligen vorig jaar waren persoonlijk uitgenodigd voor de viering op zondag 1 november 2020 in Asper, Eke, Gavere of Nazareth.

Na de mis krijgen zij traditiegetrouw het kruisje mee dat na de uitvaartdienst in de kerk opgehangen werd.

Deze families mogen ook dit jaar op het uur van de misviering naar de kerk komen waar hun familielid begraven is.

Zij zullen door vrijwilligers ontvangen worden en zullen het kruisje meekrijgen naar huis.

In Asper is dit mogelijk vanaf 10.00 u.

In Eke kan dit vanaf 8.30 u.

Voor Gavere kan U vanaf 10.00 u. het kruisje afhalen.

In Nazareth zullen de vrijwilligers aanwezig zijn vanaf 9.30 u.

Voor diegene onder jullie die liever een rustiger moment afwachten, dat kan! We houden onze kerken overdag open.

De kruisjes blijven nog de ganse week in de kerk hangen, waar je die overdag kan afhalen.

In Eke kom je binnen via de grote poort en vind je de kruisjes aan het paneel achteraan links.

In Nazareth kom je binnen langs de zijingang en hangen de kruisjes op het bord tegen de zijmuur.

Wie niet kan komen en graag zijn kruisje thuisbezorgd krijgt, mag telefonisch contact opnemen met een verantwoordelijke van de Kerkfabriek van Eke en Nazareth. Marc 09/385 57 31 of 0475/61 20 62 – Paul 09/385 85 31 – Hilde 0497/ 85 67 10

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.