CORONA VIRUS – OPSCHORTING VAN MISVIERINGEN

De bisschoppen van België schorsen alle publieke liturgische bijeenkomsten van de Katholieke Kerk in ons land.

Deze beslissing gaat in het weekend van 14 & 15 maart en geldt alvast tot vrijdag 3 april.

Doopsels, huwelijken en uitvaarten kunnen plaatsvinden in beperkte kring. Voor alle andere pastorale bijeenkomsten wordt maximale voorzichtigheid gevraagd.

De kerk van Nazareth blijft open voor persoonlijk gebed en bezinning.

In Eke zal aan de parochianen eveneens de mogelijkheid geboden worden om te bidden en een kaars te laten branden op de uren van de eucharistievieringen.

VERZOENINGSVIERING

De Katholieke Kerk in België schorst alle publieke liturgische samenkomsten. Hierdoor zal de verzoeningsviering op woensdag 1 april 2020 om 19.00 u in Zevergem NIET doorgaan.

GOEDE VRIJDAG – AANPASSING UUR

De viering met avondwake en communie op Goede Vrijdag 10 april 2020 in de kerk van Asper gaat NIET door om 18.00 u. zoals eerst afgesproken was, en zoals op de flyer vermeld staat, maar WEL om 19.00 u.