BEDEVAART NAAR SCHERPENHEUVEL

Op zondag 04 november 2018 gaan we op bedevaart naar Scherpenheuvel. We vertrekken rond 07.30 u. vanuit Eine (Station), kerk van Gavere (07.45 u.),aan de kerk van Eke ( 8.00 uur) en op het plein aan de St-Pauluskerk te Petegem-Deinze (Palestra) om 08.15 u.

Rond 10.00 u. zijn we in Scherpenheuvel voor een grote jaarmarkt rond de Basiliek en bijhorende straten. Ons warm middagmaal gebruiken we in Scherpenheuvel en om 15.00 u. wordt het lof gezongen in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Nadien is er processie (uit dankbaarheid) waarin nog steeds het beeld van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel wordt meegedragen, gaat van de basiliek, door het park naar de Mariahal. In de Mariahal is een feestelijke eucharistieviering die voorgegaan wordt door Mgr Koen Vanhoutte ( Hulpbisschop Aartsbisdom Mechelen-Brussel). De Kaarskensprocessie vormt het einde van het bedevaartseizoen in Scherpenheuvel; “SCHERPENHEUVEL WAAR DE HEMEL DE AARDE RAAKT!! “

De prijs voor deze dag bedraagt 41 euro, autobus, fooi chauffeur en middagmaal inbegrepen. ( dranken aan tafel niet inbegrepen).

Je kan dit storten als bewijs van inschrijving op rekeningnr. BE34 7374 2122 7290 met vermelding bedevaart Scherpenheuvel.

Voor alle informatie en inschrijvingen kan je terecht bij:

Marc Perseyn