WE KUNNEN OPNIEUW ZINGEN…

PAROCHIEKOOR NAZARETH
We kunnen weer zingen!
Reeds lang hebben we niet meer samen gezongen, maar we zijn blijven contact houden. De koorleden kijken er enorm naar uit om elkaar terug te zien.
Vanaf juli gaat het parochiekoor Nazareth terug van start met de repetities en vanaf september kunnen we terug de vieringen op zondag opluisteren.

Wil jij ook graag onze groep versterken, dan kan je ons treffen voor een kennismaking op de repetitie, elke woensdag, vanaf 07 juli 2021 om 18.30 u. in de kerk.

Je kan ook bellen op 0479/25 84 91.
Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen, een muzikale achtergrond is niet nodig.

Graag tot binnenkort!
Het koorbestuur

HEROPSTARTEN KOOR TE EKE
De coronaregels zijn onlangs versoepeld en zo mochten we vorige week onze koorrepetities terug opstarten. Een blij weerzien van een hechte vriendengroep maar vooral het opnieuw samen zingen doet ons heel veel deugd. Op zaterdagavond kunnen jullie opnieuw op ons rekenen om de misviering in Eke muzikaal te ondersteunen. We doen ons best om jullie opnieuw te bekoren met mooie 4-stemmige spirituele liederen met eigentijdse teksten. We zien er dan ook naar uit om jullie op zaterdagavond om 18.00 u. te ontmoeten in onze kerk in Eke.

Wie zin heeft om bij ons aan te sluiten kan gerust naar de repetities komen op donderdagavond 20.00 u. in de kerk van Eke of even langskomen na de viering op zaterdag 18.00 u. Iedereen, jong en minder jong, is bij ons welkom!

We wensen jullie alvast veel muzikaal luistergenot!

Dit bericht is geplaatst in HOME. Bookmark de permalink.