PAROCHIEBLAD NIET ONTVANGEN – WAT TE DOEN.

Wij krijgen van verschillende abonnees de melding dat zij hun parochieblad al meerdere weken op rij niet ontvangen hebben.

Het parochieblad valt wekelijks tussen dinsdag en donderdag in jullie bus.

Wie op donderdag na de postbedeling nog steeds geen parochieblad ontvangen heeft, wordt gevraagd om nog diezelfde dag te reageren.

Zo kan Halewijn een exemplaar bijdrukken (enkel mogelijk voor het laatste nummer) dat u dan kort daarna in uw brievenbus krijgt.

Reageren kan op 2 manieren:

Ga naar: www.kerkenleven.be/form/kerk-leven-niet-goed-ontvangen en vul het online formulier in.

Alle nodige gegevens hiervoor vindt u in de rechterbovenhoek van uw parochieblad.

Wie geen computer heeft, of niet graag zelf het online formulier invult, mag bellen naar 09/385 85 31 of mailen naar dewildepeil@skynet.be.

Vermeld steeds uw naam en adres.

Wij vullen dan voor u het online formulier in en vragen om het laatste nummer na te sturen.

Voor iedere klacht die Halewijn op die manier ontvangt, stuurt zij zelf een klacht naar Bpost.

Dit bericht is geplaatst in HOME. Bookmark de permalink.