DRINGEND PALM GEZOCHT

Op zondag 28 maart 2021 vieren we Palmzondag.

Palmzondag is het begin van de Goede Week, en de laatste vastenzondag voor Pasen. Traditioneel wordt er dan in de katholieke kerk palm gewijd.

We zijn op zoek naar veel palm.  Heb jij er in je tuin staan? Mogen we deze komen snoeien?  Laat iets weten aan Christine Piens, Kerselarestraat 7 Gavere – 09 384 34 61 of Chris Jungbluth, Veldstraat 26 Asper – 09 384 43 06. Alvast veel dank!

Ook in Eke en Nazareth willen we voor gewijde palm zorgen.
De gewijde palmtakjes zullen vanaf zondag 28 maart 2021 rond 11.00 u beschikbaar zijn aan de trappen vóór het altaar, en dit in beide kerken.

Bij het afhalen van de palmtakjes wordt gevraagd om steeds een mondmasker te dragen, de nodige afstand tot andere gelovigen te bewaren en enkel die palm mee te nemen die men zelf nodig heeft of aan familie, buren of vrienden beloofd heeft.

Inwoners die hun buxusstruikjes binnenkort willen snoeien, mogen in de week vóór palmzondag (22 maart 2021 tot 26 maart 2021), hun takjes naar één van beide kerken brengen. Beide kerken zijn overdag open.

Dit bericht is geplaatst in HOME. Bookmark de permalink.