BENOEMINGEN

in het dekenaat Lokeren : 

E.H. Marc SOENS, lid van de dekenale equipe van het dekenaat Deinze en eredeken van het gewezen dekenaat Nazareth en pastoor van Nazareth, O.-L.-Vrouw Geboorte en Asper, Sint-Martinus, werd op 16 januari benoemd tot lid van de dekenale equipe van het dekenaat Lokeren en tot medewerkend priester aan het pastoraal project te Lourdes-Oostakker.

  • in het dekenaat Deinze : 

E.H. Guy CLAUS, lid van de dekenale equipe van het dekenaat Deinze en pastoor van Eke, Sint-Amandus, werd op 16 januari ook benoemd tot pastoor van Nazareth, O.-L.-Vrouw Geboorte. Hij wordt ook benoemd tot pastoor-moderator van de parochie in Gavere/Nazareth. Als pastoor van Vurste, Sint-Martinus, wordt hij opgevolgd door E.H. Eddy Le Beer. Deze benoeming loopt over een periode van zes jaar.

E.H. Eddy LE BEER, lid van de dekenale equipe van het dekenaat Deinze en pastoor van Gavere, Sint-Amandus en Semmerzake, Sint-Pietersbanden, werd op 16 januari ook benoemd tot pastoor van Asper, Sint-Martinus, in opvolging van E.H. Marc Soens; Baaigem, Sint-Bavo en Dikkelvenne, Sint-Petrus, in opvolging van E.H. Johan Van den Haute, die aalmoezenier blijft in het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem ; Vurste, Sint-Martinus, in opvolging van E.H. Guy Claus.  Deze benoeming loopt over een periode van zes jaar.